FaceBook
Instagram
Mail

Vi klarade det!

16:33:00
 
 
1 oktober, provtagning, akuttid och resultat
 
Jodå, oktober sköljde liksom över mig...Dränkt, men inte kränkt kan man väl säga. Det är nog bara att jag vänjer mig vid att bli dyblöt på rundorna framöver.
 
 När jag beställer hälsokontroll så tar jag alltid proverna på Carlanderska för där är det drop-in och sällan långa köer. Det tog mig ynka 14 minuter att gå från bilen, köa, ta proverna och sätta mig i bilen igen. Snabba puckar med andra ord.
 
Provtagningen går superfort och alla sjuksköterskor som jag träffat där har varit supersäkra med nålarna oc jätteproffsiga. Jag är lättstucken därför gå det väldigt lätt att sätta nål, men jag vet att dom är superduktiga att sticka både rädda och svårstuckna ♥ Jag köper alltid XL-paketet och då behövs det flera rör med blod.
 
Från en vårdinstans till en annan. Istället för att åka från provtagningen till jobbet fick jag vända och åka med Evelina till VC för en akuttid hos hennes läkare. Hennes öga som krånglatsedan i juni har svullnat upp och börjat göra ont så det måste undersökas ordentligt. Idag blev vi dock inte klokare än vi var när vi kom dit... Så trött på vårdkarusellen och att hela tiden bota symptom oc inte orsaken. En brådskande remiss till Mölndal är skickad nu så vi får hoppas att det går fort.
 
Första grönsaken på över 30 dagar blev broccoli.Det var gott, men jag blev proppmätt efter hälften (50g) och så kändes det som att det la sig som en sten i magen. Den käsnlan har jag inte haft under hela matkuren. Sen började magen låta och arbeta så den var nog beredd på att ta emot och berabeta broccolin. Nu håller jag tummarna för att ag tål det bara.
 
Pernilla kom och mätte, vägde och fotograderade sig och HÄR kan du läsa om hennes resultat och tankar efter denna matkuren.
Vi (och Madde) klarade det! Nu väntar 14 dagar introduktion av mat.
 
Nu är det hösr!
 
Ny träningsstege är publicerad också!
 
Puss