FaceBook
Instagram
Mail

Vår fredag!

19:53:00
Padel, tandryckning och fredagsmys!
 
En vacker, men blåsig fredagsmorgon! Jag hade full kraft i både flås och ben idag och det är en riktigt härlig känsla att börja dagen med. 
 
Idag hade vi en inplanerad padeldejt tillsammans med Natta och Cristian, men dom var tvugna att avboka så jag och Zoran fick en egen padeldejt. Mysigt innan vi började, men jag blev skitirriterad på att han knappt rörde sig medans jag sprang på banan som en skållad råtta, haha! Det blev långt ifrån romantiskt och gulligt om man säger så.
 
Vi hämtade Filip samtidgt som Evelina när hon kom ifrån lägernatten med klassen. Han hade tandläkartid för att dra ut en tand och skulle däför inte få äta på ett tag efter så vi ville att han skulle vara ordentligt mätt innan. Favoritlunch på MAX fick det bli.
Han var helt fantastisk inne hos tandläkaren. Tanden satt fast ordentligt för den skulle han ju inte tappa försen om några år egentligen. Rötterna på den var helt enorma, men nu tillslut kom den ut.
 
Dagens lunch: Pannbiff med tzaziki.
 
Filip är en riktig julälskare och när vi var i Allum idag för att köpa presenter till kusin Alice så köpte han en nötknäppare för sin egna pengar och som han målade så fort vi kom hem.
 
Ikväll serveras charkbricka och fruktfat till fredagsmyset i soffan.
Så mysigt att vara tillsammans alla fem!
 
Trevlig helg!
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: