FaceBook
Instagram
Mail

Städdag och firande!

20:45:00
Städdag och firande!
 
Men nyp mig i armen så vackert det är just nu! Alla dessa skiftande färger är en fröjd för ögat. Fördelen med att komma ut på löprundan lite senare på helgen för då är det ljust och jag kan se allt det vackra. Att det var stormvindar under hela löprundan imorse gjorde ingenting.
 
Dagens brunch: Baconost-chips
 
Jag och supertrion spenderade ett par timmar ute med föreningen för höstens gemensamma städdag. Zoran låg hemma och sov efter att ha jobbat hela natten, igen! Jag börjar undra om Zoran lägger in hemliga motioner till styrelsen om förslag på vilka helger som städdagarna passar på för han har under 11 år varit med en enda gång, haha! Skämtåsido så hade vi iallafall tur med vädret denna gången.
 
Pernilla kom hem till mig innan för att göra en sista mätning, vägning och ta kort.
Hennes resultat efter 30 dagar Carnivore och 2 veckors introduktionsmatschema kan du läsa HÄR.
 
Efter att allt var klart tog vi oss in till stan för att möta upp Madde som också gjort matkuren med oss. Det blev en supermysig middag på Blackstone Kungstorget.
 
Jag kommer fortsätta att äta introduktionsschema tillsammans med Madde i två veckor till, men Pernilla hon måste hoppa av och skynda på processen för hon ska iväg till Playitas och götta sig!
 
Nu ska jag tvätta av sminket och slänga mig på soffan med resten av familjen!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: