FaceBook
Instagram
Mail

Kiwibär - en nyhet!

18:28:00
Regn, leverbiffar och kiwibär!
 
Jag fick gräva fram pannbenet imorse... igen! Det här med att starta dagen med att springa i ösregn är inte roligt alltså!
 
Det här med att jag står och steker leverbiffar kl.06:30 är väl inte superpoppis av övriga familjen... Och inte mig heller, men efter basketen igår orkade jag inte ställa mig och förbereda dagens mat.
 
Dagens frukost: Leverbiff med broccolimos!
 
Jag åkte till jobbet och min stora tös åkte till läkaren för att undersöka sitt öga som aldrig sluta krångla... 
 
Det är en vacker tid nu, även när det är grått ute!
 
Lyckan som uppstår när lokala Hemköpen säljer älgfärs för ynka 129kr/kg. PERFEKT för jag ska äta hamburgare på fredag enligt kostschemat och INGEN burgare är så god som älgburgaren.
 
Leverbiffar till middag också.
 
Kiwibär, har du sett eller smakat sådana förut? Jag har varken eller, men när jag såg dom på frukthyllan på Lidl så kunde jag inte stå emot att köpa hem dom så att familjen fick testa. Speciellt Evelina som älskar vanlig kiwi. Det blev en dundersuccé. Tydligen är kiwibär väldigt goda och söta. Smakar som en blandning av kiwi och vindruva fick jag förklarat för mig. Häftigt! Det är tydligen ett superbär fullproppat med vitaminer. För att dra ett exempel så får du i dig 80% av det rekommenderade dagliga intaget av viramin-C om du äter q00g kiwibär.
Någon gång ska jag prova, men inte just nu när jag är mitt i matintroduktionen efter 30 dagar Carnivore.
Kiwibär blev en succé här hemma 💚
 
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: