FaceBook
Instagram
Mail

Håranalys för intoleranser - Resultat

22:51:00
Så här ligger det till - just nu!
 
I början av juli skickade jag iväg ett brev med fem stycken hårstrån från mitt huvud till ett företag som skulle skicka dom vidare till ett labb i Tyskland. På det labbet skulle mina hårstrån analyseras och testas för att kunna svara på vad min kropp har intoleranser emot och vad den absolut inte tål. Allt ifrån födoämnen, djur, mögel, pollen till metaller samt även en koll av vitaminer och mineraler i kroppen.
 
Det är tur att jag inte är så eftertänksam av mig och bara kör för att det är ju faktiskt lite småläskigt att skicka iväg något och vänta på svar. "Tänk om jag är allergisk mot precis allt jag tycker om att äta!? Vad gör jag då?" var en tanke som slog mig så fort jag hörde att brevet med mina hårstån dunsade i botten på den tomma brevlådan.
 
Efter två veckor kom mitt provresultat i mailboxen. Och med en gång såg jag att detta testet kommer jag tro på. För på födoämneslistan stod just dadlar som något som jag absolut inte tål. Vilket stämmer. Jag blir så otroligt sjuk av att äta dadlar. Hela kroppen vill vända sig ut och in och nöjer sig inte försen varenda liten microbit är ute ur tarmsystemet. Fruktansvärt!
 
Den stora sorgen är att jag enligt testet inte tål jag ägg. Varken äggvitan eller äggulan. Jag som älskar ägg och konsumerar mycket ägg. Jag som alltid tyckt så synd om alla som inte tål ägg för att jag själv inte kunde föreställa mig att inte kunna äta just deet. Och så stod det där på röda listan.
På just detta är jag stenhård, det finns inget annat för mig än att leva efter denna lista jag fått.Jag måste ju så klart ge det en chans.
Så sedan 24 juli har jag inte ätit ägg eller något som innehåller det. När jag varit utan i ett halvår ska jag testa mig igen och se om det ändrats eller inte.
 
Här får ni ta del av mina resultat!
 
Har du gjort ett liknande intoleranstest?
Berätta gärna och fråga gärna mig om mitt om du har frågor!
KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: