FaceBook
Instagram
Mail

Uppföljning på VC

21:06:00
Läkarbesök, fönsterputs och adventsfint
 
Efter basket matchens igår så sov jag en stund, vaknade för att äta och sov sedan hela dagen. Som ni förstår är det så långt ifrån mitt normaltillstånd man kan komma. Så igårkväll avbokade jag dagens alla PTklienter för att träffa läkaren på Vårdcentralen för uppföljning.
 
Innan jag gick och la mig igår så kolladde jag dagens pulsintervall.
 
Så imorse var det dags för ännu en läskig löprunda. Det var -5°C och frost, men jag sprang en lugn runda på 3km. Det blev löprunda nr 175 i rad 🏃🏼‍♀️ Det kändes så mycket bättre idag efter en hel natts sömn med "rimligare" vilopuls. (67-89) 
 
Läkarbesöket gick jättebra. Min förra husläkare har slutat så jag fick träffa en ny och jag trivs bra med honom. Han var lyhörd, inkännande och noggrann. Han undersökte puls, lungor och hjärta samt ttog nya blodprover och ett EKG. allt ser bra ut och han tycker också att min kropp klarar av detta bra själv utan medicinering eller ingrepp. Han har även skickat iväg en remiss för 24h-EKG. Pulsen har blivit bättre och bättre under dagen och det känns så skönt.
 
Väl hemma från läkarbesöket hällde jag upp den nya benbuljongen.
 
Och för att påfresta kroppen lite försiktigt som om jag var på jobbet och därmed se hur den klarar det så putsade jag alla fönster och det ena ledde till det andra och vips hade jag förberett lite inför advent.
 
Pulsen har legat mellan 80-120 hela eftermiddagen och det där klirrande, krampaktiga bruset i bröstkorgen har avtagit så smått ikväll. Åh, måtte det vara en engångsgrej detta och att jag aldrig mer behöver uppleva det. TACK TACK TACK älskade kropp för allt du klarar av!
 
Tänk att det är 1:a advent på söndag!
 
Imorn ska jag gå och jobba, som jag längtar!
KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: