FaceBook
Instagram
Mail

JAG är så nervös

13:19:00
Idag gick dom in i "huset"!
 
Jag har varit nervös hela dagen. Imorse vaknade jag 45 minuter innan alarmet ringde och sprang ut med en gång för att få bort lite av nervositeten. Det är inte jag som ska vara inlåst på en fritidsgård, men ändå är det JAG som är så nervös.
 
Igårkväll innan Evelina gick och la sig så tog vi ett snabbtest som så klart var negativt. Det var absolut inget som man behövde göra, men jag tyckte att det var viktigt att veta att hon gick in på fritidsgården utan påvisat virus i kroppen. Hur sjukt är inte det egentligen att jag känner att jag borde göra så? Men men!
 
Jag är på jobbet så jag kunde inte vara med när hon gick in i huset kl.12, men jag och en av mina PTklienter följde det hela live på instagram ♥ Nu är hon och Leia därinne i huset.
 
Min stora tjej♥
 
Tina var här på gymmet idag precis som varje tisdag. En riktig kämpe!
 
Nu ska jag slänga i mig min medhavda lunch (Chiapudding med hallon) och ringa en snabbis till Leias mamma Theodora som varit lika nervös som mig. Vi som aldrig definerat oss som hönsmammor.. Är vi det iallafall? Aouch, det hade gjort ont att erkänna isåfall, haha!
 
Hade du vågat göra en sådan grej förresten? Att gå in i ett hus med främlingar och vara helt ovetandes om vad som händer utanför väggarna? Och dessutom göra massa uppdrag?
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: