FaceBook
Instagram
Mail

En bättre lördag!

20:30:00
Livets kontraster!
 
Tänk att jag stod där vid muren imorse med rödrosiga kinder och mådde prima mitt i löprundan. En total kontrast till att jag exakt en vecka sen åkte ambulans med blåljus i ilfart till Kungsälvs sjukhus vid samma tid. Det känns både helt galet och nästan overkligt, men samtidigt helt fantastiskt att det gick bra och fortfarande gör. Tacksam är ett bra ord som beskriver hur jag känner för hela situationen.
 
Innan jag sprang ut vaknade Filip och blev helt till sig för att Nisse som kommer till oss under julmånaden hade kommit! 
 
Efter löprundan fixade jag grötfrukost till trion ❤
 
En kaffe och melodikrysset blev det till mig.
 
Och så började det snöa lite lätt...
 
Och vips så hade det lagt sig ett litet vitt täcke utan för våra juliga fönster.
 
Laura spelade sin första Roller-Derby match idag, men p.g.a att vi bokat basketbiljetter till damernas liigamatch i Frölunda till hela basketlaget så fick Zoran och Filip åka med och kolla på hennes match.
Dom kom till oss på basketmatchen sen och WOW vilken dundersuccé det blev. Tjejerna tyckte att det var så roligt så det ska vi garanterat göra fler gånger.
 
Våfflat hår dagen till ära!
 
 Efter matchen hade det snön lagt sig fint i backen så vi gick till pulkabacken så fort vi kom hem från basketmatchen. Så idylliskt med snö till första advent imorn.
 
Nu ska vi slänga oss på soffan och bara dega! Imorn väntar nämligen match i Lerum för vår del!
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: