FaceBook
Instagram
Mail

Tillbaka i Källar'n

17:41:00
Torsdag!
 
Är det ens möjligt att tröttna vackra soluppgångar? Jag vet att jag inte inte gör det iallafall. Det spelar ingen roll hur trött och seg jag må vara när jag går upp, ser jag att det är en klar himmel ute så piggnar knoppen till och jag längtar efter att få komma ut och se dagen gry ikapp med att jag kommer igång.
 
Jag är inte superimpad över dom nya medicinerna. Det gör fortfarande redigt ont i min bihålor och för dig som kanaske aldrig haft bihålsinflammation så kan jag tala om att det känns som att någon slagit en stekpanna rätt över ansiktet på dig. Det gör ont ner i överkäken och tänderna känns t.o.m lösa. Väldigt obehagligt och smärtsamt och efter en månads besvär är det inte nådigt alltså.
 
Exhale har varit stängt i två dagar p.g.a av omfattande renovering av ett rör som gå igenom hela huset så det var riktigt gött att komma tillbaka idag. Under pollensäsongen år jag allra bäst på Exhale.
 
Killarnas baskettränare som tränar samtidigt som vi tränar tjejerna fyller 40 år idag och självklart ska han bli firad på träningen ikväll.
Jag ska inte vara med på kvällens träning så jag skickar med Zoran presenten och ballongerna.
 
Nu ska jag läsa läxor med Filip. Igår hade vi utvecklingssamtal med honom och det är så kul att höra vad han har att säga och hur hans lärare håller med och utmanar honom i tanken. Vi samarbetar väldigt mycket med skolan och är väldigt engagerade i hur det går för barnen och tycker att det är viktigt med öppen dialog mellan oss alla. Vi har haft turen att ha bra mentorer till våra barn.
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: