FaceBook
Instagram
Mail

En gråare lördag!

14:35:00
En gråare lördag!
 
Jag har blivit bortskämd med soliga morgonrundor. När himlen var täckt med tjocka moln idag så blev den annars så våriga upplevelsen väldigt brun och grå... Ändå är det vackert och det kommer inom  ett par veckor se helt annorlunda ut. Idag är det vårdagsjämning vilket betyder att efter kl.09:37 är dagarna är mer ljusa än mörka.
 
Melodikryss och en lite ovanlig frukost för mig. Kylsåpsrens på veckan rester!
 
När jag var hos läkaren i tsdags så kom vi överens om att jag skulle börja med penicillin om bihåleinflammationen inte blivit bättre tills fredag. Det hade den ju inte blivit så jag började min penicillinkur idag och inom en timme efter första tabletterna så lättade det fruktansvärda trycket i bihålorna. Självklart är jag efteklok och önskar att jag inte var så envis och inser att jag borde tagit den här kuren för 3 veckor sen, men men! Det grundar sig i att jag inte vill äta antibiotika i "onödan" ifall det går att bota på annat sätt, men nu har det gått en månad och INGET ha hjälpt. Men nu så!
 
Filip gjorde ett eget recept på chocolate chip cookies så vi följde det. Vi erdatte socker med ica sötströ och sirap med sockerfri fibersirap från Nicks. Det blev ett lyckat bak.
Kakorna fick 10 av 10 av trion!
 
Ikväll börjar Let's dance och jag ser framemot denna säsongen. Det ska bli kul att se hur det går för Janne Josefsson, Michel Tornéus och så klart Carola.
Ska du titta?
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: