FaceBook
Instagram
Mail

25 mars 2021

22:57:00
"Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NetonNet"
 
40 år, Våffeldagen och VM-kval
 
Åh, vad jag saknar att få se solen gå upp på mina PW.s. Tre morgnar med tjocka moln har lett till helt klart dystrare vyer. 50 nyanser av grått och brunt. Det är ju en himla tur att endorfinerna sprudlar ändå.
 
Jag gick förbi gravarna för att tända ett födelsedagsljus hos min storebror som skulle fyllt 40 år idag.
 
Självklart har vi ätit våfflor idag. Det var en himla tur att Zoran hade köpt ett nytt våffeljärn innan vi alla hamnade i karantän. Jag ÄLSKAR dubbla våffeljärn och jag är så nöjd med detta. Det är av mindre model och tar därför ingen stor plats i skåpet heller. Det är köpt på NetonNet för ynka 299kr! 
 
Detta är den första våffeldagen på flera år som jag inte kör Mejerifritt Mars så jag gjorde vanliga LCHFvåfflor (recept HÄR ) istället för mejerifria LCHFvåfflor (recept HÄR) och vi åt dom med sockerfri sylt och grädde. MUMS! Vi var proppmätta i 6 timmar efter den våffelbrunchen!
 
På eftermiddagen tog vi en promenad hela familjen för att plantera påskliljor vid gravarna. Precis efter att jag satt dom i jorden och skulle ta en bild så skingrade sig molnen och solen kom fram. Det kändes varmt i hjärtat.
 
Det skär i min själ att jag har fått fira dig vid din grav dom senaste 13 åren. 
Min fina storebror, jag älskar dig! ♥ Grattis på födelsedagen!
 
Dagens middag: Kycklingcurrypasta!
Min pasta är shirataki fettuccine.
 
Ikväll har vi suttit bänkade i soffan och tittat på VMkvalet mellan Sverige -Georgien.
Sveriges största fotbollsdiva har gjort come back, nu är ordningen återställd!
 
1-0 till Sverige slutade det med, woop woop!!💛 Georgien spelade riktigt bra och hade fint spel, men Sverige var inget vidare alltså. Vi hoppas på att få se ett bättre spel på söndag när dom möter Kosovo efter att dom fått träna tillsammans lite mer! Tiittade du också? Vad tyckte du?
 
Hoppas du har haft en fin dag!
Håll tummarna för att familjens provsvar kommer imorn.
KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: