FaceBook
Instagram
Mail

Framme i Karlstad

22:09:00
Hej hej Karlstad
 
På 3h och 20 min var vi framme vid hotellet här i Karlstad. Smidigt och med ett toastopp och handling i Åmål inkluderat. Vi har ett jätterymligt rum vilket är riktigt skönt så man slipper trängas.
 
Middagsdejt med min trio i hotellets restaurang Brasserie Winn! Jag älskar att observera hur dom tittar i menyerna, bestämmer sig för vad dom vill äta och dricka och sedan själva i tur och ordning säger sin order. Mammahjärtat slår extra volter då kan jag meeddela. Älskade barn!
 
Filip åt grillkorv och jag åt hamburgare utan bröd med ingefäraketchup och limesås.
Så gott!
 
Tjejerna åt panerad fisk med pommes och sås! Toppbetyg av bägge!
 
På shoppingrundan fynade vi varsitt par skor till tjejerna för ynka 40kr/st på H&M. Superfina!
 
På detta hotellet (Scandic Winn) bokar man spa:t/relaxen och är helt ensamma under tiden och delar inte med någon. Så lyxigt och trion njöt för fulla muggar!
 
Anledningen till att vi är i Karlstad är att mitt kusinbarn Indra tar studenten idag och imorn har hon sin mottagning hemma. Självklart vill ju vi vara med och fira det.
 
Klockan är mycket och vi alla fyra är helt slut så vi kommer nog somna ovaggade trots att Karlstads alla raggare och cruisare kör förbi hela tiden med högsta volym och stora pulserande baslådor i bilarna. det är både festligt och lite mysigt.
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: