FaceBook
Instagram
Mail

Lite snö iallafall

08:22:00
Härlig start på veckan!
 
Jag hade beställt mat på ett café på min lunchrast. Den där svarta pucken man får på vissa ställen som ska pipa och surra när beställningen är klar att hämtas började ringa. Jag gick fram till disken och la fram pucken som bara fortsatte surra och ringa.
-"Va märkligt" hann jag tänka innan jag förstod att det inte var pucken i drömmen som ringde utan mitt alarm. Så jag slog upp ögonen och visst var det mitt alarm som ringde. 
Jag drömmer mycket när jag sover och kan komma ihåg flera drömmar från samma natt. Ibland vet jag  dessutom att jag drömmer och kan styra lite i vad som händer även om det känns som att en otrevlig dröm blir ännu värre om jag försöker ändra den medvetet.
 
Kl.6 var det alldeles tyst ute iallafall och det snöade puderlätta snöflingor! Jag är så glad att snön som kom igår eftermiddag och och kväll har fått vara kvar. Aldrig hade jag kunnat tro att jag skulle skriva detta någon gång och det är ju tur att man kan ändra sig! Det är fantastiskt att springa i snö. Och ännu bättre att få vara den första som lämnar spår.
 
Barnens första måndag i skolan och därmed första hela skolvecka stundar. Det var en trött trio här hemma imorse kan jag tala om. Nu är det vardag igen på riktigt! Jag peppar genom att tala om att det "bara" är fyra veckor kvar till sportlovet och det hjälper väl liite iallafall.
 
Jobbet kallar för min del och jag hoppas att du får en fin måndag och bra start på veckan♥
KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: