FaceBook
Instagram
Mail

Gott kaffe kräver...

12:24:21
"Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken"
 
Gott kaffe kräver snygga glas!
 
I början på december så pratade Zoraan om att han hade velat ha en kaffemaskin. Jag var snabb med att påpeka att dom där kapselmaskinerna inte är direkt miljövänliga, men han pratade inte om kaspelkaffemaskin. Han var intresserad av en "riktig" kaffemaskin som maler kaffebönorna osv. 
Jag sa bestämt NEJ till den idéen direkt, men började leta efter en direkt som jag kunde ge honom i julklapp. Jag som inte kan någonting om kaffemaskiner fick lusläsa testpaneler och gå helt och hållet på den som blivit "Bäst i test" på flera sidor. Det visade sig vara → DeLonghi Magnifica S Smart←. Jag hade tur att hitta den till riktigt bra pris hos Bagaren och Kocken! Och jag valde ju helt rätt tydligen för Zoran blev överraskad och glad!
 
Kaffet är super gott och nu har vi dessutom hittat en sort med väldigt lite syra i smaken som vi båda gillar väldigt mycket! Gott kaffe kräver snygga glas tycker jag så av min julklappspeng som jag fick av Tobbe köpte jag det..Dom är så snygga och vi är så nöjda med dom att jag kommer beställa fler!
 
2 st Zwilling espressoglas 
2 st Zwilling kaffeglas
 
Dricker du kaffe? Har du ett favoritkaffe?
Tipsa gärna mig om det i så fall. Dock måste det kunna köpas på hel böna då vår kaffemaskin maler kaffet själv innan servering.
 
PUSS

Kommentarer
Postat av: Anonym

Såååå snygga!! Beställde båda två nu på dirren! Tack för tipset!

Svar: Det gjorde du rätt i. Du kommer inte ångra dig! :-D
Emelie Babunovic

2021-02-21 @ 18:59:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: