FaceBook
Instagram
Mail

Allergichock och VAB

17:44:00
Allergichock och VAB
 
Jahopp, denna veckan började ju inte som planerat. Filip har haft ett ordentligt astmaanfall i natt och jag tappade rösten! 15 röda rosor och två buketter med tulpaner här hemma var utan tvekan mer än vad hans och min allergi klarade av trots antihistamin. 
 
Löprundan gick bra i morse iallafall! Kolla in himlen bara!
 
Vi åkte till vårdcentralen för att Filip förhoppningevis skulle få andas i "vulkanen", men istället blev det varsitt coronatest för oss två. När det kommer tillbaka negativt är vi välkomna tillbaka för att få hjälp...
Tur vi har mediciner till honom hemma för nu är vi ju i karantän tills provsvaren kommer tillbaka. Men dom är ju inte lika effektiva som den dom har på VC.
 
Filip var så duktig när sköterskan vispade tnt med topsen i näsan ♥ Det var ju långt ifrån behagligt skulle jag säga!
 
Blommorna åkte ner i källaren och för att kunna vädra ut hemma gick vi på en promenad på eftermiddagen! Utan att träffa någon så klart!
 
Dagens VABmiddag: 
 
Stackars Filip, som han låter ifrån luftrören. Det är fruktansvärt hjärtskärande. Jag önskar att vi kunde byta så han skulle slippa det ♥ Han får ju som tur är "bara" sådana här astmaanfall vid extrema fall av pollen eller om han varit förkyld länge (vilket han inte varit nu). 
Han kan känna av luftrören när det är ordentliga väder och temperatursväxlingar, men det är ju inte i närheten av det han har nu.
 
Håll tummarna för att hans medciner kickar in snart är du snäll!
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: