FaceBook
Instagram
Mail

Antikroppar i 9 månader!

20:46:00
Antikroppar, jullov och avslutning!
 
Det skiftar fort i temperaturen alltså. Imorse var det -7°C och glittrigt av frost. En vacker soluppgång blev det också och det får man väl se som en grymt bra start på veckans sista arbetsdag!
 
Barnen ger alltid presenter (←adlink) till sina mentorer, dom är värda all uppskattning dom kan få ♥
 
Nio månader efter att jag hade symptomfri covid-19 så har jag fortfarande långtidsantikroppar!! Wohoo!!
Och nej, jag har inte tagit någon spruta ännu. Jag är heller inte en antivaccer utan tvärtom så står jag bakom vaccinationer och är helt övertygad om att det är viktigt att följa vaccinationsprogrammet. Jag är dessutom mitt i en vaccinering (HPV) som är viktigt för mig, som jag bekostar helt själv och som inte kan garanteras vara lika effektiv om jag blandar det det helt nyframställda covid-"vaccinet". 
Så jag följer restriktionerna som råder samt  bekostar själv mina antikroppstest under tiden och bidrar därmed  med min egna lilla forskning om hur länge antikropparna från genomgången infektion utan att blanda in covid"vaccin" håller. Den dagen testen inte längre visar på långtidsantikroppar kommer jag boka in mig för att testa Tceller då det sägs bildas Tceller efter antikroppar om man inte stör processen. Spännande va?!
 
Vi är 12 tjjer i laget och idecember har dom fått öppna två luckor var i en sinkkalender jag köpt till dom. Det har varit en riktigt rolig och uppskattad grej. Ikväll öppnades dom sista luckorna på avslutningsträningen!
 
Kvällen middag:
 
Nu har jag och barnen jullov här hemma och det ska vi njuta av!
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: