FaceBook
Instagram
Mail

Vi två på SPA

16:04:00
Förtidsfirande ♥
 
Den 30/8 har vi varit gifta i 7 år och den 2/9 har vi varit tillsammans i 15 år. Vi båda jobbar skitmycket nästa vecka när dessa dagar infaller så därför drog vi iväg på ett förtidsfirande på SPA. Vi hade först tänkt åk till Tylösand, men valde i sista sekund Varbergs Kusthotell för att vi var så nörjda där första gången. Men det hela började helt katastrofalt och vi var beredda på att åka därifrån på en gång.
Vi fick nämligen ett rum som var så vidrigt äckligt. Det var smutsigt, ofräscht och superslitet. Med tanke på vilket fantastiskt rum vi hade sist så visste vi ju att detta inte var deras standard.
Alltså vi snackar smuts på soffor, spilda fläckar, brännmärken, en fön full med kladd och en toa med både kissfläckar och könshår i, BLÄ!!
 
Vi bara vände och gick ner till repan igen och bad om ett nytt rum och visade både bilder och videor. Nu fanns det tack och lov ett rum som var fräscht och fint och det fick vi, men jag kan med handen på hjärtat tala om att hade det inte funnits ett rum ledigt till oss hade vi åkte hem på studs.
Rummet vi fick var litet, men rent och vi bestämde oss med en gång för att inte låta detta förstöra vårt dygn trots att det inte är starten man önskar på en romantisk spaupplevelse!
 
Vi två ♥
 
Vi hade den sena SPAtiden och trots att det var mycket mer folk än sist vi var där så var det aldrig trångt eller jobbigt på något vis! Detta var precis vad vi behövde.
 
Vi bokade ett SPApaket där 2-rätterssupé ingick och maten på Varbergs Kusthotell är så god och denna gången blev vi nte besvikna heller. Dom är grymt duktiga på att märka ut vilka vad varje rätt innehåller så att man slipper oroa sig för att få i sig något man inte tål/vill äta som i mitt fall.
 
Efter en god natts sömn i superbekväm säng vaknade jag utvilad av mig själv innan tuppen i vanlig ordning. Jag snörade på mig skorna och begav mig ut på löprunda direkt!
 
Hotellets gym och sportavdelning är fantastisk så det blev en timmes helkroppspass där!
 
Frukosten är to die for, så god!
 
Efter frukost hade vi bookat in oss på basturitual precis som förra gången och sjävklart blev det dopp i havet. SVINKALLT när man just skrubbat sig med mintsalt!
 
Efter ytterligare lite SPA checkade vi ut mycket nöjda över vårt dygn tillsammans där.
 
 
Påväg hem stannade vi vid Hedes och fyndade en hel del kläder och nu är vi hemma hos Baba för att hämta trion. Självklart såg Baba till att maten var klar tills vi skulle komma ♥ Tur det för jag och Zoran är helt slut efter denna SPAresan. Snacka om total avkoppling!
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: