Smarrig LCHFsmulpaj
Smarrig LCHFsmulpaj!
300-500g bär (beroende på storlek på bär och form)
1,5 tsk chiafrön
1 msk ica sötströ
Gör så här:
Fyll en pajform med valfria bär (frysta använder jag)
Strö sötströ och 1 tsk chiafrön. Chiafröna suger upp vätskan så du slipper rinnig paj
Smuldeg till en paj:
100g smör
1tsk vaniljarom eller vaniljpulver
2dl mandelmjöl
3msk kokosmjöl
0.5-1dl ica sötströ
Fördela smuldegen jämnt över bären.
Grädda pajen i nedre delen av ugnen 180°C (200°C om du ej har varmluftsugn) i ca.25-30 minuter och/eller tillssmuldenen blivit gyllenbrun och fin!
Låt svalna minst en kvart innan servering!
Servera gärna med lättvispad grädde med lite vaniljpulver i ♥
Detta kan vara den godaste pajen jag gjort! Den fick toppbetyg av hela familjen ♥