FaceBook
Instagram
Mail

Sista sommarlovssöndagen!

13:09:00
Betydligt torrare idag!
 
Inte en droppe regn denna söndagmorgon! Blå himmel kikade fram och även lite sol. Men med tanke på att det var översvämmningar i skogen igår och att bäcken ändå ser grummlig ut idag så var nog gjorden bra torr alltså och därmed gårdagens skyfall absolut nödvändiga! Meeen nu får det gärna vara soligt och fint ett par dagar!
 
 
Jag njuter verkligen av varenda träningspass ute på inglasade och denna sommaren har jag nästan bara tränat där ute. Det är så smidigt att ha det som både lounge och hemmagym och få saker får mig att känna sådan inre frid som att stå där och träna och titta på utsikten. Bra för både kropp och knopp!
 
Dagens brunch blev rester från gårdagens middag: Hamburgare med extra allt!
 
Det är sista söndagen på detta sommarlovet och vi ska väl mest bara mysa här hemma.
Zoran börjar jobba imorn och trion börjar skola på torsdag. Nu är vardagen påväg och ingen längter mer efter det än Evelina, haha! Hon har räknat ner dagarna tills skolan ska börja hela sommaren. Hon gillar rutiner och att umgås dagligen med sina bästisar i skolan även om hon så klart har njutit av sommarlovet. Jag kan känns igen mig i det faktiskt. Zoran, Laura och Filip däremot hade nog gärna haft sommarlov året om! Går du också tillbaka till vardagen nästa vecka?
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: