FaceBook
Instagram
Mail

Fint avslut på helgen!

15:38:00
"Inlägget innehåller reklam genom en annonslänk för Yves Rocher"
 
En riktigt bra söndag!
 
Hua så kallt det var i morse! Kyligaste morgonen hittills med ynka 8°C. Men vad gör det när solen skiner och himlen är blå? Så himla vacker morgon och jag njöt verkligen av varenda löpsteg!
 
Igårkväll skulle vi egentligen ha haft skaldjursfrossa, men vi var så mätta efter middagen och pajen så vi sparade allt tills idag istället. Och den som spar hen har, i vårt fall en lyxfrulle då!
 
Vädret var på topp och jag bad familjen om att följa med och SUP:a en stund innan det var dags för Zoran att ta bilen till jobbet. Tjejerna hakade på direkt, men killarna var inte sugna på det så dom åkte och klippte sig medans vi SUP:ade och badade.
 
Min älskade familj! Tack för en superbra födelsedagshelg!
 
Tips! Köpte denna schampokaka för ett par veckor sen och idag testade vi den. Ett så kallat sjöschampo och den är alltså helt okej att använda i sjöar och hav. Den är verkligen så bra, luktar så fräscht och verkar vara väldigt dryg. Trots att vi inte använde balsam bleb håret linte frissigt eller svårt att borsta ur sen. Helt klart en ny favorit! 
 
Nu ligger lunchen i magen och jag ska börja sortera tvätt och sedan går nog jag och trion ute och cyklar en stund. Det gäller att njuta av sommaren så länge det bara går!
 
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: