FaceBook
Instagram
Mail

490 & SUPpremiär

21:31:00
490 morgonrundor, SUP och kajak!
 
3:e augusti och det var ynka 9°C ute imorse när jag sprang. Som tur var så var det både soligt och vindstilla. 490 morgonrundor i rad blev det idag också, tänk vad tiden gått fort!
 
När jag kom hem från jobbet hade vi tydligen blivit med en större TV. Det är synd att jag inte fick med Zorans leende på bilden för det gick verkligen från öra till öra, så nöjd var han!
 
Ikväll testade vi både uppblåsbar SUP och uppblåsbar kajak!
SUPen tog 4 minuter att blåsa upp och två minuter att tömma och packa in i väskan. Så himla smidigt alltså! Kajaken däremot som bara kom med en tramppump tog en timme att få klar. Det får helt enkelt bli att investera i en elektrisk pump till den.
 
När vi väl hade blåst upp kajaken så tyckte jag att vi skulle passa på att tetsa båda. Kvällen bjöd ju på värmande kvällssol dessutom!
Vi snörade fast kajaken på taket trots att alla utom jag och Filip tyckte att det var SUPERpinsamt att ha den på taket... Trams! 
 
Sjön låg helt stilla och det var ju perfekt att prova kajaken och SUPen just ikväll!
 
Att SUPa kan vara bland det roligaste ag gjort. Det är en så härlig känsla. Sedan förstärktes väl känslan att att jag både klarade att resa mig upp på br'dan samt ta mig runt sjön utan att ramla i. Grundstyrkan i min kropp gjorde sig påmind. Det är verkligen en grymt bra träningsaktivitet där hela kroppen får jobba. Vill du prova att SUP:a?
 
Det var varmare i sjön än på land så jag coh Laura tog oss ett snabbdopp innan vi åkte hem!
 
En varm dusch satt fint och nu ska jag snart gå och lägga mig så jag är utsövd imorn!
KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: