FaceBook
Instagram
Mail

Vilken onsdag!

18:58:00
Gynbesök, jobb och sista påskmaten!
 
Skönt med en tidig PW innan gynbesöket!
 
Det gick bra hos gynekolgen idag. Jag vill verkligen rekommendera Göteborgs Kvinnoklinik. SÅ otroligt proffsiga och fina allihopa. Det var en ST-läkare som tog emot mig för samtal och information och han gjorde även undersökningen occh cellprovet Det är numera rutin att en sköterska är med när ST-läkare gör det och det är ju jättetryggt ifall man är orolig eller tycker att situationen är jobbig. Det gör tack och lov inte jag, men jag förstår att kvinnor kan känna sig obekvämma i situationen för man är ju väldigt utlämnad. Alltså missförstå mig rätt, det är inte som att jag gladeligen hoppar upp i stolen och spretar, men lika rutinmässigt som det är för barnmorskerna och gynekologerna är det för mig som patient att bara göra det och känner mig tryggi att dom är proffs på det dom gör eller ska bli.
En van gynekolog kom in när det var dags för ultraljudet för det får inte ST-läkare göra. Han kollade undersökte livmodern efter myom och äggledarna efter blåsor och annat, men allt såg fint ut. 
 
Så om en månad får jag ett brev ifrån kliniken ifall cellproverna INTE är bra och det i så fall kommer behövas ytterligare prover samt behandling. Jag är inte orolig och tror inte att jag har några cellförändringar. Vetskapen om att det såg bra ut på både in och utsida gör att jag känner ett lugn. Men håll tummarna för säkerhetsskull är du snäll ♥
 
 
Reklam för Back To Basics PT - Idag börjar andra veckan av aprils stege!
 
Dagens middag: Det sista av skinksteken och rödbetssalladen. Nu är påslmaten slut!
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: