FaceBook
Instagram
Mail

14 år tillsammans

20:14:00
Vi "fyller" fjortis!
 
Redan i mitten på veckan! En härlig morgonrunda i soluppgången var en perfekt start! Idag är det inte vilken dag som helst utan min och Zorans årsdag. Idag för 14 årsen bestämde vi oss för att testa att vara ett par och jag kan lova att ingen av oss trodde eller ens kunde föreställa sig vart vi skulle vara idag. Nog har vi fått kämpa oss hit, men det har ju också varit värt det! Tacksam över varje år vi lyckats hålla kärleken och passionen vid liv!
 
Vilken tur att vi firade i lördags för idag hann vi inte ens ha lunchdejt på Jimmy and Joans NY som vi planerat då tiden blev knapp. Det slutade med att jag fick slänga i mig salladen i bilen och Zoran åt sina bagels efter han lämnat mig på jobbet igen. Vi försökte och det är ju huvdsaken!
 
Älskar honom och älskar oss ♥
 
Jag var inte lika romantisk i min gåva som han heller som gav mig vackra örhängen. Han fick basketskor! För det behöver ju han ha som tränare.
 
Dessa fick han på morgonen, men dom var ½ strl för små..
 
Och då storleken han behövde inte fanns så bytte vi till dessa som var minst lika snygga:
 
Direkt efter jobbet skyndade jag mig hem för att byta plats med Zoran i dörren. Ikväll var det nämligen  dags för  Laura att börja konståkningen igen. Jag var inte beredd på hur kallt det skulle vara där inne alltså! Det är dags att leta fram uggsen till mamman helt klart!
 
Väl hemma blev det rester till middag. Kycklinggryta med parmesan är ju inte fy skam!
 
Nu ska jag  jobba vid datorn och skriva lite träningsscheman och sen ska jag plugga lite basket innan jag ska lägga mig.
PUSS
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: