FaceBook
Instagram
Mail

Säker arbetsplats

18:22:00
Nya restriktioner...
 
Tisdag och därmed träder dom nya restriktionerna in. Många har hört av sig och undrat hur det går för mig och hur jag tänker göra under denna tiden.
Jag är egenföretagare och ensam i mitt företag. Jag jobbar 85% av min arbetstid på gym varav mer än hälften är på Exhale. Ofta är jag och mina klienter helt själva i gymmet och när och om det är andra som tränar där samtidigt så är vi sällan över 10 personer på gymmet samtidigt trots att man FÅR vara fler så länge man inte är fler som tränar tillsamman i grupp.
 
Så här ser det oftast ut på min säkra arbetsplats.
 
Jag har jobbat hela året, utan sammanhängande semester. Jag har varit frisk (peppar peppar) hela tiden. MIna klienter har följt alla riktlinjer och stannat hemma om dom eller familjemedlemar har varit sjuka. 
Jag har inte ett jobb eller bedriver en verksamhet som jag kan göra lika bra hemifrån. Jag är ingen online-coach, även om jag kör vissa klienter PT-online. Mitt arbete går ut på att stötta, coacha och finnas där, fysiskt.
Dom där bidragen som vanligt anställda tror att jag har rätt att få är inga bidrag, det är lån som ska betalas tillbaka med ränta sen... Och vad den räntan blir vet ingen, men långt ifrån gratis.
Så jag kommer att jobba precis som jag har gjort hela tiden fram tills nu. För att jag älskar mitt företag som jag skapat, för att jag har ett viktigt jobb som hjälper andra, för att jag har en familj att försörja, för att jag en gång ska kunna gå i pension och för att bidra med skatt som kan finansiera att andra som kan ska kunna jobba hemifrån just nu.
 
Min egen träning planerar jag atingen in på arbetstid när jag ändå är på gymmen och annars tränar jag hemma.
 
Vi tränar även våra baskettjejer precis som vi gjort hela året. Dom är födda 07,08,09 så dom får äve fortsätta för regeringen. Tack occh lov för det. Jag hade bannemej inte velat vara ungdom i denna pandemin.
 
En månad kvar till julafton, det firar vi med tacotisdag!
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: