FaceBook
Instagram
Mail

Vrångö

21:28:00
En eftermiddag på Vrångö
 
När jag hade jobbat klart för dagen och checkat ut så gjorde vi oss i ordning och åkte till Saltholmen för att ta färjan ut till Vrångö. Jag har fått höra av en av mina PTklienter som har hus där ute att inte varit någon turism ut dit i åt p.g.a att nyheterna fick det att framstå som att Vrångö var förpestad med Coronavirus. Så är ju inte fallet. Det var 25% av en kyrkokör som hade testat positivt för covid-19. Inte riktigt samma sak som 25% av hela ön..
 
 
Det är balsam för själen att vara vid havet! Vi tog omedvetet den långsamma färjan över på väg ut och tur var väl det för vi njöt verkligen av resan.
 
Den första personen som vi mötte när vi gick av färjan var Lauras klassföreståndare/mentor. som klippte gräset i sin trädgård. Helt otroligt egentligen! Hon bjöd in oss till sitt hus för rundtur och ville bjuda på kaffe, men vi undrade om hon istället ville gå runt ön med oss och det gjorde hon gärna. Hon är ju född och uppvuxen där och generationerna innan henne likaså så vi fick verkligen en guidad tur på ön. Så snällt!
 
Vi tog en snabbare färja tillbaka till stan!
 
Vi köpte med oss räkor från en fiskare på ön, men vi är alldeles för trötta för att äta dom ikväll så vi äter nog dom till frukost imornbitti istället..
SNÄLLA, åk ut och besök öarna  Göteborgs Skärgård och spendera lite av semsterkassan där ute, det behövs!
KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: