FaceBook
Instagram
Mail

Hemligt firande

19:02:00
Indra 18 år och Moster Inger i Flogned
 
Så var det dags att checka ut och bege oss emot mötesplatsen vi hade bestämt med mitt kusinbarn Nike som skulle lura med sig födelsedagsbarnet Indra så vi fick överraska henne.
 
Vädret var magsikt så efter att vi hade sjungit för henne och grattat så gick vi till Espresso House och löpte födelsedagsfika som vi avnjöt på en brygga vid vattnet. Så mysigt att få ses och att få fira Indra som längtat efter att fylla 18 år. Planen var att min kusin Camillao ch flickorna skulle komma ner till oss i Göteborg i veckan, men då nyblivna 18åringen jobbar varje helg hela sommaren så har vi skjutit fram det besöket.
 
När vi hade sagt hejdå till Nike och Indra åkte vi till min moster Inger och Göte på utomhusfika på deras nya lantställe. Som ni vet sålde ju moster Inger sitt paradis i Mangskog förra året, men dom kunde inte riktigt hålla sig från att ha ett lantställe ihop så nu har dom detta när dom behöver komma utfrån Arvika.
 
Fika på säkert avstånd. Dom hade fixat det så bra!
 
Som dom har renoverat och byggt här. Händiga är bara förnamnet. Hit hoppas vi få komma och stanna ett par dagar när pandemin är över.
 
Nu börjar vår resa hem till Göteborg och vi hoppas på att vara hemma innan kl.22.
 
PUSS
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: