FaceBook
Instagram
Mail

Det var på håret...

21:35:00
Det var på håret att vi kom iväg alltså...
 
"Ring när du får tillfälle!" Så löd ett sms jag fick från Zoran när jag var på jobbet. Då förstod jag ju direkt att det inte var något positivt somk väntade... Hade någon av barnen blivit sjuk eller hade Zoran fått veta något om hans jobb?
När jag ringde upp visade det sig gälla bilen... Vårt lilla måndagsexemplar och otursbil. Egentligen är bilen fantastisk, men just den har vi haft sådan otur med.
Zoran berättade att han skulle åka och handla på förmiddagen och hade bromsat in hårt sommman bör när bilen stått still, men det kom ett skrapljud som sedn stannade kvar så han rullade iväg till verkstaden alldeles vid oss som byter våra däck. Dessutom bytte vi till sprillans nya sommardäck där för bara en vecka sen och Zoran trodde att ljudet kunde bero på det, men ej. Det visade sig att våra bromsskivor var knappa 2mm tjocka, alltså helt slut. Ingen guldläge när man samma etermidda ska köra 30 mil om man säger så.
Men min man han kan, så han ringde runt till varenda Toyotaverkstad i Göteborg med omnejd för att få tag på delarna och sedan letade han reda på en verkstad som kunde byta delarna på direkten. Och lyckligtvis hade verkstaden ett stenkast bort tid till det. 
Så himla bra fixat och nu kom vi ju iväg till Örebro som planerat.
 
Woop woop för en helg i Norrbyås!
 
Vi var framme vid kl.20:30 och bromsarna funkade prima hela vägen.
Nu ska vi njuta av helgen här!
KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: