FaceBook
Instagram
Mail

Bra lördag!

22:05:00
En riktigt bra lördag!
 
Sovmorgon till kl.8 och en härlig löprunda fick sätta starten för min lördag. Jag har längtat efter denna helgen just för att den inte hade några måsten alls. En riktigt njutarhelg.
 
När jag kom hem började jag koka en redig sats med risgrynsgröt till familjen. När den var klar att vi allihop och lyssnade på radiokalendern och sedan tittade vi på TVkalendern också. Så mysigt.
Vår supertrio ♥
 
Mitt fina sällskap till melodikrysset ♥
 
Efter krysset pratade jag med mamma och bjöd över henne och Bengan på middag och två timmar senare var dom här. Jag och mamma skålade in lördagen i soffan!
 
Mamma och Bengan hade med en present till mig och Zoran. En väska fylld med köttbestick, knivar, saxar med mera. Precis det sm vi själva pratat om att köpa. TACK!
 
Zoran steker dom godaste burgarna, så är det bara!
 
Efter ett par timmar åkte dom hem till sig! Tänk att dom varit ett par i 3 år nu. Kommer ni ihåg när mamma flyttade hem till oss för att börja jobba här i Göteborg. Känns som ju som igår! aldrig hade vi kunnat ana att det skulle bli som det blev!
 
När dom åkte hem var jag rastlös och fick med mig hela familjen ut på promenad!
 
Vi fick även med oss kompisar till barnen!
 
Ett besök på lokala snöhögen blev ju en succé och vi körde vinterns första snöbollskrig!
 
Två timmars promenad och lek var precis vad som behövdes för resten av kvällen spenderade vi i soffan och bara myste tillsammans! Barnen sover nu så jag och Zoran ska titta på "vår" nya serie. Ockupationen på viaplay. Så bra att dt inte är klokt! Bara se den!
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: