FaceBook
Instagram
Mail

Löpvila

12:15:00
Den där inre PT:n!
 
Ibland måste jag vara hård emot mig själv. Jag kör gärna på utan att känna efter, eller rättare sagt jag kör på tills det tar stopp. Jobbar jag bort stoppet och så fortsätter jag igen tills det tar stopp och så vidare. Nu tänker jag försöka göra annorlunda denna gången och både bromsa och känna efter ordentligt innan det behöver ta stopp. 
 
På en vecka har jag sprungit 52,97km och jag som är lite perfektionist så var det störande att se att det fattades 0,03 till 53 hela km. Jag räknar inte ens km och har inget mål att springa en viss sträcka eller så, men jag gillar hela tal, haha!  Hur som helst så var det dags för löpvila och därmed blev det PW denna onsdagsmorgon. Jag fick hålla mig själv i ett mentalt koppel för att inte börja springa. Det är svårt att hålla igen när kroppen mår och känns bra, men om jag aldrig vilar så är det ju bara en tidsfråga innan den säger ifrån.
 
Så, nu ska jag försöka att löp - och intervallvila och bara gå PW var 3:e eller var 4:e morgon. Det kommer bli svårt, men jag ska klara det.
 
Det gäller att plocka fram min inre PT då och då!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: