FaceBook
Instagram
Mail

Händelserik morgon

14:01:45
En tidig söndagsmorgon 
 
Somnade strax efter kl.21 i soffan igår. Efter grillen körde vi igång en riktigt dansfest här hemma i köket och avslutade med dansspelet Just Dance på pS4. Minst sagt aktiv dag med över 20 000 steg.
Vaknade pigg.starx innan kl.6 imorse. 
 
 
Det var mulet när jag gick ut och luktade lite rök, men det gör det ibland så jag tänkte inte så mycket på det. På helgerna brukar jag springa längs Klaras ängar som är ett idylliskt och vackert koloniområde nära oss. När jag sprang dit imorse möttes jag av ett hus som stod i fullt utvecklad brand. Polis och brankår var snabbt på plats och gjorde ett fantastiskt arbete. 
 
 Man vill ju inte vara i vägen så jag sprang vidare på min morgonrunda och hann få ihop 8,4km. Längsta turen detta året faktiskt och det kändes riktigt bra!
 
 Jag sprang förbi koloniområdet på vägen hem och då var branden släckt och en av brandbilarna var precis på väg därifrån. I huset som var helt utbränt och bortom all räddning hade ägaren och hans flickvän sovit,men som tur var hunnit ut och klarat sig från fysyiska skador. Tur i oturen!
 
Nu skiner solen, Zoran är med Laura på roller derby-träning så jag och dom två andra ska ut och leka här på gården. Jag är ska nog hoppa hopprep om allergin tillåter. Håll tummarna!
PUSS

Kommentarer
Postat av: ZdSOTljytX

SWyntdARr

2020-04-28 @ 13:04:36
Postat av: SrXugzWVTZKBFwda

gJSszauLleim

2020-04-28 @ 13:04:37
Postat av: Hanna Karlsson

Skönt att springa en runda och att det blev så långt. Men fy vad jobbigt med branden. Skönt att de klarade sig utan fysiska skador!

2020-04-29 @ 16:58:45
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: