FaceBook
Instagram
Mail

Vi går mot mörkare tider

08:01:14
Fram med filtar och ljus!
 
Det är ingen hemlighet att jag föredrar sommar och hade lätt kunnat leva med det året runt, men nu bor jag i Sverige och har därmed fyra (tro det eller ej) årstider att anpassa mig till.
Även om det är surt att klä sig i stövlar, regnjacka och bära paraplyt med sig jämt och ständigt så är det ändå vissa saker dom är mysigt på hösten. Som att tända ljus i hela hemmet, krypa in under goa filtar och höra vind och regn slå mot fönstren i mörkret utanför. Eller är det bara jag som tycker det?

Jag brukar tända upp så fort det mörknar och det känns som att man lugnas ner och kommer in i ett gött kvällslunk, perfekt till trions kvällsrutiner innan läggdags ♡
 
Jag kör all-in på både kronljus, värmeljus och doftljus. Ljusförrådet bör fyllas på så det får nog bli en trip till Sveiges största möbelvaruhus för påfyllning snart. Nästa helg ska jag i och för sig till Ullared och borde nog kunna köpa ljus där... Det kanske blir nya plädar med, vem vet?!

Puss


Kommentarer
Postat av: Popprinsessan

Jag håller med, jag gillar den ljusa årstiden mer. Den enda fördelen är nog den att det är mysigt att tända ljus när man kommer hem från skola/jobb - att det blir en skönare stämning i huset liksom.
Kram

2019-09-19 @ 11:56:12
URL: http://www.popprinsessan.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: