FaceBook
Instagram
Mail

Upp som en sol...

17:22:29
...ner som en pannkaka!l
 
Det är den perfekta sammanfattningen av föreläsningen jag, Pernilla, Johanna och Siranee var på igår. Precis innan den började så sa jag och Pernilla till varandra att vi hoppades på att det inte skulle vara något sektigt, men det var ännu värre.
Det började bra och trots att det var övningar med som jag inte var bekväm med så tyckte jag att det var kul, men 20 minuter innan sluttid så spårade det ur och efter det så kom det explosion efter explosion av katastrof. Helt otroligt hur någon som jobbar för att lyfta männniskor kan sjunka så lågt. Jag kommer inte nämna här i blogginlägget vem jag menar för jag vill inte skriva hennes namn i onödan, men frågar ni kommer jag att svara (läs varna) er! Ingen ska behöva slösa varken tid och/eller pengar på den där skiten! I vårt fall var det gratis, men kostade oss 2½ timme av en söndag. Vi får se det som en erfarenhet rikare bara!
 
Jag och Pernilla hann med en trevlig fika efteråt.
Starkt kaffe behövdes efter den där föreläsningen vill jag lova!
 
Har du också varit på en föreläsningen och blivit chockade över hur något som verkade bra plötsligt blev dåligt fort? Berätta gärna!
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: