FaceBook
Instagram
Mail

Liseberg efter lopp

23:38:00
Klart man ska fira genomförda lopp!
 
Efter loppet i söndags åkte vi som planerat till Liseberg. Med oss var Lauras bästis Malina och alla tre tjejerna var supertaggade på att åka alla karuseller. Filip var inte alls åksugen utan ville bara springa omkring och undersöka saker. Så jag och Zoran delade upp oss. Jag gick med tjejerna och Zoran med Filip. Vi möttes upp med jämna mellanrum för att åka lite ihop, äta osv.Jag åkte en enda karusell och det var Valkyria. Den var helt fantastisk!
 
Vi hade riktigt tur med väddret också. Under dagen kom det några droppar då och då, men kl.23 när karusellerna stängde och vi åkte hem började det ösregna. Det var riktigt nöjda barn som satt i baksätet.
 
Har du åkt Valkyria?
 
Jag undrar om det hinner bli något mer besök på Liseberg innan dom stänger för sommaren. Hur som helst är vi redan taggade för Halloween på Liseberg och siktar på att gå på premiären 11 oktober! 
 
PUSS

Kommentarer
Postat av: Popprinsessan

Vi funderar på att åka upp till Liseberg på lördag för en liten familjedag. Jag har INTE åkt Valkyria och kommer inte att göra det heller :-) Fast å andra sidan sa jag att jag ALDRIG skulle åka Helix och det har jag gjort, och kommer att göra igen, ha ha!
Kram till dig fina du!

Svar: Åhh!! vad roligt! Jag och barnen åker eventuellt till Liseberg om det blir bra väder och då hoppas jag att vi kan mötas upp ❣
Emelie Babunovic

2019-09-17 @ 09:48:54
URL: http://www.popprinsessan.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: