FaceBook
Instagram
Mail

Gräsänka

13:50:34
Fyra dagar med bara trion ♡

Zoran åkte till Stockholm för att spemdera ett par dagar med ett av sina grabbgäng. Jag har därför fått ha massor med egentid med trion, lucky me!

I fredags åkte vi och klippte Filip direkt efter skolan. Barberarna på Barbershop Kortedala är så galet proffsiga och nogranna. Tummen upp för dom!
Snygga grabben!

På kvällen myste vi och tittade på film tillsammans. Filmen heter Tur och Retur. Filip valde att titta på youtube istället...

Lördagen gick ett. Evelinas basketträning på morgonen och jag passade på att träna samtidigt. På väg hem tappade jag telefonen i asfalten och krossade ena hörnet så vi fick åka och köpa ny mobil till mig. (Återkommer till det i separat inlägg) Eftermiddagen/kvällen spenderade vi hos Familjen Lopez.

Helgen bjöd fint väder så på söndagen gick jag ut och sprang i backar innan gymmet. Gött att förberda sig för Bergsjöloppet på lördag den 14/9.

Evelinas dans började igår så jag lämnade tjejerna där och åkte till Angered för att Filip var bjuden på kalas. Baba hämtade tjejerna och efter kalaset åkte vi dit för att äta och hämta tjejerna. Vi hann även med ett besök hos min pappa och Annelie innan vi åkte hem.

Full rulle som vanligt som du märker. Helgen bara flög förbi!
Ikväll/eftermiddag kommer Zoran hem och då ska vi pussa ihjäl honom.
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: