FaceBook
Instagram
Mail

Dagens matlåda

08:33:42
Snabbt och lätt, men tillräckligt fett!

Som den inbitna LCHFare jag är (11år totalt, men 7 år som livsstil) tror nog dom flesta att jag är en som utan problem äter smör direkt ur förpackningen, dricker baconflott och äter kalla feta biffar. Så år det inte. Jag avskyr konsistensen och smaken av smör och kallt fett. Kryddsmör går bra, men måste vara smält över en köttbit för att jag ska kumna äta det. Baconflottet kan jag ha i biffar, men biffarna måste vara varma om jag ska äta dom. Tycker inte om smaken på kall mat som egentligen ska ätas varm. Som ni hör är det intr busenkelt för mig att få i mig det fett jag behöver når jag inte äter hemma.

Så hur gör jag då när jag jobbar på ett gym som inte har allmän micro? I 90% av fallen blir det ägg med majo och LCHFfrallor. Ibland har jag med kokosgröten för den är god kall också. I nödfall blir det ölkorv med färsost. Majonäs, mctolja ovh kokosolja är det som är basen i mitt fettintag.

Bra mat med exakt det jag behöver!
2st lchffrallor med mycket majo, gräddost och skinka + 2 kokta ägg med 0.5dl majo!

Vad äter du till lunch på jobbet?
Puss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: