FaceBook
Instagram
Mail

Borrelia

12:14:19
Jag har borrelia
 
Det är mig en riktigt rackare till fästing som bitit mig i låret för jag har inte märkt att jag haft en fästing.
Därför vet jag ju inte när den bet mig heller och hur längesedan det var. Den enda gången som jag varit i skogen det senaste var förra helgen i Ullared.
 
Hur som helst trodde jag att det bara var en plita eller så i början, men den växte fort under onsdagen och på kvällen hade jag riktigt ont så fort jag kom emot den. T.o.m byxor gjorde ont att ha på. Jag smörjde med aloe vera och gick och la mig. Jag vaknade av att det gjorde ont varje gång jag vände mig till höger sida under natten. Men med tre barn som ska til skolan, träning och jobb så hade jag inte tid att bry mig om det. Efter jobbet hade smärtan spridit sig till höften och bak mot rumpmusklerna och ringen runt bettet hade blivit större. Det fick helt enkelt bli en vändning i dörren hemma för att åka till jourcentralen. Efter 30 minuter var jag hemma igen med diagnos Borrelia och kåvepenin 3ggr/dag i 10 dagar...
 
Tänk om jag kunde få en vanlig förkylningen istället för att åka på allvarligare grejer hela tiden...
 
Nu har jag hunnit ta 4 tabletter och bettet ser bättre ut, men  det gör fortfarande ont om jag kommer åt det. Även inne i högra höftleden gör ont så det kan ju vara så att det spritt sig dit, vi får väl se.
 
Har du haft borrelia?
PUSS

Kommentarer
Postat av: Maria

De är så luriga de där fästingarna. Har fullt av de på landet men även där vi bor. Jag har klarat mig men ena dottern har åkt på borrelia. Mådde bra hela tiden fick bara en ring runt bettet som vi inte heller hade märkt. Försvann fort efter hon fick kåvepenin

Svar: Åhh! Glädjer mig så att läsa det❣
Emelie Babunovic

2019-10-04 @ 12:31:23
URL: http://nouw.com/me_ia
Postat av: Popprinsessan

Men fy, din stackare!! Har förstått att man kan få väldigt ont i lederna, pappa har haft det. Hoppas att det snabbt går över!
Kram och trevlig helg, trots dum fästing som skulle äta på dig!

Svar: Tack min fina vän ♡ Detsamma!
Emelie Babunovic

2019-10-04 @ 19:28:44
URL: http://www.popprinsessan.se/
Postat av: Beatrice ♡

Åh, jag har precis fått bekräftat att jag har åkt på borrelia nu pga ännu en dum fästing. 😩

2020-08-20 @ 15:39:22
URL: http://nouw.com/minframtid

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: