FaceBook
Instagram
Mail

En perfekt runda!

17:42:00
Jag ville bara fortsätta gå...
 
Att jag går ut och går varje morgon, det vet ni nu. Det kommer kanske kännas tjatigt med alla mina promenadbilder och träningsbilder, men träning och motion är en så stor del av mitt liv och jag kan inte fortsätta att undvika att skriva om det. För det har jag gjort, undvikt att skriva om min egna motion och träning just för att det kanske blir långrandigt eller att jag kör upp i anstiktet på läsare att jag minsann tränar och motionerar så som jag gör. Nu är det slut med det.
Jag är nu inne i en period då jag så gärna vill skriva om det. Jag driver ju en egen PT-firma, det är ju snarare superkonstigt att jag inte skriver mer om det. Ni gamla läsare vet ju att bloggen tidigare handlat väldigt mycket om min egen träning och jag ser framemot att skriva mer om det igen. 
 
Denna morgon var helt perfekt och så fantastisk att jag bara ville fortsätta gå, men barnen skulle till skolan och jag till jobbet så det fick vara bra efter mina 6km. Det var varmt i luften, solen sken luften var fri från aspböset som fortfrande låg under nattens frost.
 
Jag hann även med ett benpass hemma på inglasade balkongen innan det var dags att cykla till jobbet. Jag älskar att träna där ute, det är min oas och alla chanser jag får tar jag.
 
Nu vill jag ju veta mer om era motionsvanor också.
Hur är det med träning och motion?
PUSS och tack för att ni är härinne och läser i mitt livs dagbok varje dag ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: