FaceBook
Instagram
Mail

Laura har brutit handleden

08:39:00
Sicken panglördag det blev!
 
Vi var hemma hos Zorans bror med familj i Rannebergen. Vi åt tacos, barnen lekte, Zoran och Nino snackade i vardagsrummet och jag och Dragana färgade håret i köket. En riktigt trevlig eftermiddag och kväll.
Precis när Dragana hade tvättat ut mitt hår och lagt i massor med silverschampoo (som är helt lila för den som inte vet och det färgar allt i sin väg) i mitt hår så hörde vi Laura gråta i panik från barnrummet.
Jag satt då alltså fast på badrumsgolvet med hela håret dränkt i silverschampoo och kom ingenstans så Dragana fick springa och kolla vad som hände. Filip och Jana kom till mig i badrummet och stannade där med mig, jag tror att dom tyckte det var läskigt.
Jag hörde allt som dom andra sa ute i hallen, men dom hörde inte mig när jag försökte kommunicera, PANIKEN i mig alltså, vilken soppa. Zoran och Nino tog Laura och skyndade sig till bilen för att åka till akuten. Och där satt jag fast i badrummet... Fy alltså! Ni vet det där typiska dåliga samvetet man får. Men men, vi sköljde ur schampoot och gick och satte oss med alla dom andra barnen som var lite chockade och ledsna. 
 
Det som hände var att Evelina, Laura och Masha dansade inne på rummet, Laura ramlade när dom snurrade varandra och PANG landade fel med handen och bröt handleden. AJ!
Väl på sjukhuset så röntgades hon, men bilderna blev suddiga och dåliga. Det dom kunde se var att alla ben i handeleden är brutna, men dom kunde inte se om skelettet rört sig och därmed ligger fel. Dom valde därför att gipsa henne för att om en vecka öppna gipset och ta nya röntgenbilder för att se så det läker rätt. Det får vi verkligen hoppas!
 
Laura tyckte att det var ganska coolt att få gips ändå, som tur är!
 
Vår spralliga tjej som är fylld med energi kommer nu inte få spela fotboll, åka skridskor och kanske inte ens vara med på gympan under i 2 månader... Hon kommer nog klättra på väggarna till slut. Typiskt nog är hon högerhänt också och går i 3:an så är det ju mycket nationellaprov i skolan så vi hoppas på att det läker fint så hon kan skriva med gips.
 
Bilder på mitt hår kommer i ett annat inlägg...
PUSS
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: