FaceBook
Instagram
Mail

Bara vi två

16:00:00
Dejter har blivit viktiga
 
Ekorrhjulet i vardagen rullar på och för oss betyder det att vi ofta möts i dörren när Zoran kommer hem från jobbet och jag går till jobbet och vice versa. Det är vi vana vid och vi har väldigt bra sturktur på det. All tid vi har tillsammans vill vi båda helst spendera som familj, alltså med barnen. Det är vårt element, vårt zen, där vi hämtar kraft, att umgås som hel familj.
 
Men tid tillsammans bara han och jag är också viktigt. Vi har varit och är fortfarande ganska duktiga på att ha små hemmadejter när barnen lagt sig. Då äter vi gott, dricker gott, tittar på film eller bara pratar. Det är inte ofta vi har barnvakt så när det väl händer så känns det lyxigt att få svida om till något fint och gå på restaurang eller någon klubb och ta ett glas i baren.
 
Det känns som att vi har kommit till en annan period av relationen. Barnen börjar bli stora och därmed blir relationen också annorlunda, Småbarnsåren är förbi och vi har tagit oss igenom den perioden med kärlek och attraktion i behåll. TACK OCH LOV! Jag känner mer och mer att man får aldrig sluta lägga manken till, man måste hålla lågan vid liv genom att skapa gnistor som håller relationen vid liv.
Känner ni igen vad jag skriver om?
 
Tänk att vi har varit ihop i 12½ år ♥ Mitt livskärlek och jag!
Tänk att man fortfarande kan få pirr i magen efter så lång tid!
 
När vi bodde hos Baba under renoveringen så passade vi på att gå ut på lördagen för vi båda jobbade på alla hjärtans dag i år och bara möttes i dörren i princip.
 
Middag på Sjöbaren Lorensberg och ett glas cava på TOSO hann vi med innan vi bestämde oss för att åka hem.
 
Alla har sina sätt att hålla gnistan i relationen vid liv, hur gör ni?
 
PUSS 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: