FaceBook
Instagram
Mail

En heldag i Göteborg

10:33:00
Efterlängtade pass och heldag i Göteborg
 
Innan tjejerna kom till oss hade vi pratat om att ta färjan över till Danmark och besöka Palmestranden. Vi ÄLSKAR att vara där och ville så klart visa dom den fantastiska platsen. Men så kom jag ju på när vi skulle boka biljetter på måndagen att tullen kräver pass/körkort/nationellt idkort på samtliga resänerer över 16 år. Nike är 19 år och Indra hade ju precis fyllt 17 år. Så där satt vi utan pass till dom och kunde inte boka. Men så hade vi turen att deras pappas vän skulle ner till Göteborg på onsdagen och kunde ta med sig deras pass. LYCKAN! Så på onsdagen blev det ingen PW på morgonen för mig utan tidigt gick vi upp för att åka in till Centralstationen och möta upp vår ädla passbärare som skulle komma med morgontåget.
 
Med passen i handen började vi bege oss mot min mamma som skulle bjuda oss alla på frukost. På vägen stannade vi till vid Stenpiren för gå in på Mr.Cake och titta samt att götta oss vid stranden/solplatsen dom ordnat så fint där.
 
Hos mamma som kallas Misan hade vi så trevlgt att vi helt glömde av att ta kort, men efter det gick vi ner till Haga och fönstershoppade och myste.
 
Vi besökte även Hagakyrkan innan vi gick vidare mot Saluhallen för att köpa lunch!
 
Vi köpte maten inne på Saluhallen, men satte oss vid vattnet i Kungsparken för att äta, riktigt mysigt!
 
Lagom till när vi hade ätit kom Zoran och vi alla åkte Paddan tillsammans. Man har inte turistat ordentligt om man inte åker Paddan, den saken är klar.
 
Efter åkturen så gick vi vidare för REA-shopping uppe på Avenyn och när det inte var roligt längre vinkade familjen av oss så vi fick fortsätta en liten stund själva.
 
After Shopping på Rubinens takterass!
 
Vi var lagom möra efter dagens hela 25 000 turist steg.
Men satt ändå uppe till efter midnatt och och pratade om allt mellan himmel och jord. Och tur var väl det för vi fick se den enorma orangea månen.
 
 Såg ni också månen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: