FaceBook
Instagram
Mail

Vi drar till...

12:04:55
Fjällen!!!

Kan knappt tro att jag skriver detta, men så är det.
Jag har ALLTID sagt att jag ALDRIG velat betala för snö absolut inte när det kostar likadant för en solsemester. Men nu är det gjort! På juldagen bokade vi vår första (kommer kanske bli fler med åren..) skidsemester för hela familjen.

För ett årsen var ju Zoran iväg med sina kompisar i Idre. Han fick välja skidsemester i Idre eller VM-resa och valde Idre, det säger en hel del om hur mycket han faktiskt ville till fjällen. Han åkte nämligen mycket skidor som ungdom då min svärfar jobbade i Sälen och har saknat det.

Denna bild skickade han när dom kom fram till stugan i Idre, det ser kallt ut!

Så när han kom hem från Idre var han ju så klart eld och lågor över det och ville (till min stora fasa) att HELA familjen skulle åka iväg nästa gång... Barnen blev så klart lyriska medan jag ville typ gråta. Zoran åkte t.o.m iväg och köpte skidglasögon till hela familjen i present..

Supertaggad fru redan då.. eller inte, haha!

Jag sa med en gång att det var Zoran som fick agera researrangör med fjällresan då det var/är en resa han absolut vill göra med oss. Innerst inne hoppades jag att det skulle bli som jag trodde, att det inte skulle bli av och pengarna kunde gå till solresa istället. Det är nämligen så att Zoran överväger saker ofta och skjuter därmed också upp saker så att det ibland blir försent. Där kompleterar ju vi varandra då jag är tvärtemot. Han bromsar mig när jag är för spontan och jag trycker på knappen när han tvekar för länge.
Och denna resan höll faktiskt på att inte bli av, men barnen vill så hemskt gärna åka och det gjorde lite ont i mammahjärtat, så på juldagen tog jag tag i saken och fixade ihop en resa som jag och Zoran var överens om att boka.

Vi har verkligen bokat ALLT på denna resan för att det ska bli en så bra upplevelse som möjligt första gången. Skidskolor för barnen, liftkort till alla, rätt och bra utrustning till alla fem, frukostbuffé, flerrumslägenhet med torkrum på hotellet som ligger 20m från backen och liften, tillgång till bastu osv. 

Familjen Babunovic i Fjällen, det kan bli hur som helst, haha!






Kommentarer
Postat av: Sofia

Kommer bli jättebra! :)

Svar: Det hoppas vi <3
Emelie

2019-01-05 @ 20:52:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: