FaceBook
Instagram
Mail

Evelina 11 år

19:06:10
Hipp Hipp Hurra 
för vår Evelina idag
 
Tänk att vi har varit föräldrar i 11 år. Tiden har gått så fort att det inte är klokt. Jag tittar ofta på barnen och förundras över att dom är våra. Vi har skapat och format dom. 
 
Evelina, min fina flicka. Jag är så glad över att just jag fick ära att bli din mamma. Att få utvecklas och växa upp tillsammans med dig. Du har lärt mig så mycket och format mig att bli den mamman jag är idag. 
Du är omtänksam, ansvarstagande, vänlig och ordentlig. Du är rolig, skojig, busig, sprallig och smart, men också bestämd, ibland småtjurig och tvär. 
Musik, dans och pyssel är det du gillar allra mest och att vara med dina nära och kära är viktigt för dig. Tonåren knackar på dörren ochh det märks på många sätt. Därför är jag glad att det inte var så längesen jag var det själv för jag känner så väl igen både känslor och tankar du har. 
Jag älskar dig min fina tös och är så stolt över att få vara din mamma ♥ Jag älskar dig!
 
 
 
Just nu bor vi hemma hos Baba p.g.a renoveringen hemma. Så imorse gick vi alla upp tidigt trots att det är sportlov för att fira vår stora tjej. 
 
Många paket och många ljus i kladdkakan!
 
Hon blev nöjd med alla paket som innehöll massor med kläder och LOL- bollar. När jag kom hem från jobbet hade barnens kusin Masha kommit så jag tog med dom ut på promenad och lek. Vi hade riktigt roligt och hittade flera olika lekplatser att leka på här i Hammarkullen.
 
Min egna Dolly Style-trio
 
Födelsedagsbarnet är så nöjd med sin dag ♥
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: