FaceBook
Instagram
Mail

Mitt jobb just nu

13:03:00
Mycket jobb just nu!
 
Det har varit full fart på jobbet nu efter semestern vilket betyder extra långa dagar. Detta är jag så klart mycket tacksam över. Att folk väljer att coachas av mig är inget jag tar för givet och som egenföretagare kan jag aldrig bli bekväm. För även om jag har eget och är min egen chef så är det ju faktiskt så att mina klienter som köper mina tjänster är dom som inbringar ekonomin som ska gå till alla kostnader som finns i företaget (det är mer än man tror) samt ge mig lön (var inte en självklarhet i början) och även en pension senare i livet. Utan klienter är mitt företag ingenting, så är det bara!
 
När jag jobbar mycket så blir min vardag väldigt enformig.
Familj, jobb, kost/träning och släkt/vänner, så är prioriteringslistan just nu.
 
A och O är att träningen planeras in och att maten funkar så bra som möjligt och med det menar jag att jag får i mig tillräckligt. Med långa arbetsdagar blir det oftast inte någon mat under arbetsdagen så jag måste fylla på ordentligt inna och efter dom dagarna jag inte fastar.
 
 
Nästa vecka är det lika fullt upp så att jag och Zoran ska fira vår 5:e bröllopsdag imorn med övernattning på Varbergs Kusthotell kunde inte kommit mer lägligt. Barnen ska mysa hos Baba och ha det gott hos henne.
Tänk vad 5 år har gått fort!
 
Hur har det gått för dig att komma in i vardagslunket efter sommaren? Är det fullt ös?
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: