FaceBook
Instagram
Mail

Dag 8 - Cypern

23:21:00
Dags att krama ur det sista av denna resan...
 
Fy sjutton så dåligt jag sov i natt alltså. Mardrömmar om hur vi försov oss, inte kom med planet, inte fick behålla rummet som vi betalt extra för, ja allt möjligt. Det var nästan skönt när alarmet äntligen ringde i morse så jag kunde gå upp och springa ut. Det blev intervaller trots störtblödning och jag kände mig så himla stark!
 
Sista semesterfrullen!
 
Vi badade massor allihop och verkligen passade på. Vi hade minsann fått höra att det var långt ifrån badväder hemma i Sverige.
 
Laura var med på dykarkurs. Filip ville vara med, men åldergränsen var 8 år. Det såg så roligt ut, men med min och Evelinas bacillskräck kunde vi inte med att använda samma munstycke som alla andra, haha! Tramisigt, men vi kan inte hjälpa det. Tur för Laura att hon inte bryr sig om sånt för hon var så duktig och vill gärna dyka mera på kommande resor.
 
kl. 16:30 gick vi upp ur vattnet och gick till lägenhetenoch gjorde oss iordning. kl. 18 checkade vi ut, men bussen skulle inte komma försen kl 23 så vi fick fördriva tiden bäst vi kunde med midda och unospel. Resans sista show hann vi se efter middagen. Hon var helt fantastisk och sjöng gamla godingar!
 
Vi har haft en helt fantastisk vecka och är så redo för hösten och vintern nu!
Nu sitter vi på bussen mot flygplatsen och den långa resan hem väntar, detta blir en tuff natt.
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: