FaceBook
Instagram
Mail

Dag 7 - Cypern

22:03:00
Nu börjar nedräkningen
 
Det var så lite folk ute imorse, jag mötte väl högsta 10 personer på hela tiden. Det brukar vara 5 gånger så många fler. Lite skönt ändå!
Vaknade med en mensvärk som inte var av denna värld. Den tar minsann inte semester. Jo, då jag vet att det finns tabletter att ta, men jag är inte intresserad av att mixtra med mina hormoner i kroppen, dom är svåra att hålla i schack ändå. jag tar ju inga preventivmedel sedan jag steriliserade mig så dom är högt och lågt och överallt så det gäller att hålla koll på allt.
 
 Våra semestrar är så viktiga. Den här resan har gett oss så mycket kvalitetstid som familj och vi har verkligen njutit av att få spendera all tid tillsammans utan massa krav och måsten.
 
Utsikten från vår favoritplats på lunchen!
 
Barnen föredrar poolen, men jag och Zoran älskar havet och badar helst där. Det var så kul att Evelina följde med ner och agerade fotograf en stund. 
 
Mina fina tjejer, så stora dom har blivit! Jag kan nästan inte greppa hur fort tiden har gått. Tänk att dom har varit små bebisar en gång och nu är dom nästan lika långa som mig. Vi har tonårstiden framför oss och jag hoppas vi lyckas hålla sams mesta delen av tiden.
 
 Imorn åker vi hem!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: