FaceBook
Instagram
Mail

Hot Yoga

09:38:00
Att testa nya grejer...
 
En av många föredelar med mitt jobb är att jag har privilegiet att prova olika träningsformer. Jag vill veta lite mer exakt om vilken träning dom utför när dom inte är hos mig och även att veta lite mer om någon frågar om en viss träningsaktivitet.
 
Igår hade jag tiden att prova på Hot Yoga, det finns flera olika just det jag provade var Hot YinYoga. Som ni vet så ju yoga inte riktigt min favorit, men ändå något som jag tycker är bra att utföra. Jag har faktiskt blivit bättre på att hitta in i min kärna om man säger så.
 
Det första som slog mig var lukten, hemsk. Det luktade gamla skor. Efter det kände man den 38 gradiga värmen i rummet. Jag hade med mig egna grejer som ni kanske förstår med min bacillskräck och lusfobi, men det fanns även att låna i salen.
Själva yinyogan var bra och värmen störde mig inte alls, svettades inte ens. Kanske p.g.a att fokus var på andning, hållning och långvarig stretch. En timme gick fort. Ska prova en gång till tänkte jag innan jag provar en annan sorts yoga.

 
Har du testat yoga och/elöer hot yoga?
Vad tyckte du?
Om du inte har prövat, hade du velat göra det?
 
Puss

Kommentarer
Postat av: Jessica

Det har jag gjort, det var en trevlig upplevelse men för mig och alla de som va inne i den sal vi var i var det en MKT svettig upplevelse :)
Inget jag utför regelbundet, men ska testa vanlig yoga en helg här framöver :)

2018-09-18 @ 10:03:31
Postat av: Siranee

Ooh tror det är samma tränare som kör på NW Backaplan här. Har inte testat HOT grejer men yin yoga är rätt lugn och nice. Ska prova detta nån dag!

2018-09-26 @ 11:30:12
URL: http://thaimorsan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: