FaceBook
Instagram
Mail

Föräldramöten ×3

08:29:00
Föräldraplikt!
 
Igår hade hade jag och Zoran lagt ledigt från jobb och bokat Baba som barnvakt för att båda två kunna gå på föräldramöte. Det blir liksom ett pussel även att vara två föräldrar på tre barn så Zoran tog mötet i Filips klass och jag var första halvtimmen i Evelinas klass och den andra i Lauras.
 
Supertrio ♡
 
Det som slog mig är sjukt dålig uppslutning av föräldrar det var. Jag tycker att det är våran förbannande plikt som förälder att komma på dessa möten. Det handlar ju om det dyrbaraste vi har.  Så dåligt alltså!
 
Första timmen var alla föräldrar i aulan och fick föredrag om hur Gamlestaden ska utvecklas, vikten av hur viktigt det är att våra barnen läser och att vi läser högt för dom samt om fysisk aktivitet för barn och vuxna. Bra grejer!
 
 
Trevlig tisdag hörni!
Puss

Kommentarer
Postat av: Jessica Högberg

Det är konstigt att inte alla är intresserade av hur det går för barnen i skolan och hur skolan fungerar... håller med, dåligt!

2018-09-13 @ 09:21:10
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Popprinsessan

Lite dumt att de lagt föräldramötet för alla klasserna samtidigt - en omöjlig ekvation för er ju! Men jag förstår ju att det är bra med viss gemensam info för alla klasser.
Vi har också betat av f-möten för barnen här. Lite spännande att L ska få betyg nu i sexan.
Kram och trevlig helg!

2018-09-14 @ 15:48:10
URL: http://www.popprinsessan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: