FaceBook
Instagram
Mail

Premiär för Jul På Liseberg 2018

10:38:00
Jul På Liseberg 2018
 
Barnen hade räknat ner dagarna till premiäröppningen för årets Jul på Liseberg. Efter att jag hämtat dom på skolan åkte vi hem och åt middag klädde 8ss varmt och åkte in till stan.
Redan när vi åkte ner för backen mot Kvibergs Kyrkogård såg vi den enorma ljusstaken dom gjort av Atmosfear-tornet. Vi lyssnade på "All I want for Christmas is you" och kom i julstämning.
 
Huvudentrén 
 
På väg mot huvudentrén så pirrade det i magen av alla ljus och julmusiken som hördes. Klockan var strax efter kl.17 så det var redan mörkt på himlen. Det var inga köer så vi kom in direkt.
 
 
Familjen Babunović ♡ 
 
Julmusik, spraysnö, dekorationer, dofter av glögg och pepparkakor och juleljus i massor,  julkänslan var 100%.
 
En kör sjöng fina julsånger ♡
 
I Kaninlandet var det också jul så klart! Det var så lite folk så barnen kunde åka vilka karuseller dom ville utan att stå i kö.
 
Julkaninen Julius hus
 
Visst är det något magiskt med släng-gungan?!
 
Årets isshow är Svansjön, en balett på is. Den var så fantastiskt vacker att se på. Vilka otroligt duktiga konståkare, konståkerskor och balettdansöser. Laura drömmer om att få uppträda så en dag. 
Isen är öppen för alla att åka under dagarna så vi har lovat att vi ska åka där denna vintern.
 
Obligatoriska kyssbilden ♡
 
Vilken härlig Premiär-kväll det blev med perfekt väder. Det var som att man fick en smygtitt in i julen och för oss som älskar jul är det ju helt fantastiskt att få göra det när det är två veckor kvar tills julen flyttar in här hemma. Det blir så klart fler besök hit för oss.
Har ni planer på att gå dit?
 
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: