FaceBook
Instagram
Mail

Influencer workshop på Clarion Post

23:54:00
Influencer Workshop 24h retreat på Clarion Hotel Post
 
Lördagen den 9 juni kl.11 samlades 20st influencers i Clarion Posts finaste konferensrum. Jag var en av dom och alla (utom Desireé som var i USA) ifrån Influencer Workshop Göteborg var också där.
 
Grundarna och arrangörerna av eventet Johanna och Siranee
Andra härliga influencers på plats var:
 
Martina Johannson föreläste om hur man ska skriva inlägg för att hålla läsarnas intresse vid liv och för att på bästa sätt få läsarna att känna sig delaktig. Får erkänna att jag blev mycket överraskad och stolt när hon tog en bit ur min blogg som exempel på bra storytelling.
 
 
Johanna föreläste om hur man lyckas på instagram, alltså inte genom att köpa följare och likes utan genom att publicera i rätt tid, skriva rätt saker och hashtagga rätt. Även hur man kommenterar och hur fort och hur långt an ska göra det. MASSOR att ta in och så intressant. Hon hade även workshop där hon lärde oss knep till att komma ur eventuella bloggtorkor med bra övningar.
 
Bonny Weekly var på plats och berättade om deras konsept med K-beauty och pratade om deras olika masker, varav vi fick 4st med oss hem i goodiebagen. Det ska bli spännande att testa den med snigelslem. Det är alltså en prenumerationsbox där du får hem ansiktsmasker och annan skönhetsvård direkt i brevlådan varje månad.
 
Clarion Post hade dukat upp ett fint fika bord. Det fanns något för alla!
 
Sedan var det dags för spa och relax i Skönhetsfabrikens härliga lokaler.
Vi välkomnades med gott bubbel och sedan fick vi byta om till badkläder.
 
Kl. 15 fick vi checka in på rummen och jag och Christel fick ett rum med utsikt över Drottningstorget, Nordstan och brunnsparken. Ett stort och rymligt rum där vi inte behövde trängas.
 
Incheckade och någorlunda uppackade gick vi till lobbyn och mötte upp resten av gänget för att gå och köka på Woki som ligger mittemot Brunnskparken.
 
Efter maten gick vi tillbaka till hotellet och tog ett dopp i den uppvärmda takpoolen på våmimg 13.
Sen gick vi ner och bubblade på vårt rum medans vi gjorde oss iordning till kvällen 3rätters-middag på restaurang NORDA som finns en trappa upp på hotellet.
 
Jag lät mina följare på instagram hjälpa mig att välja outfit och rösterna blev på den korta byxdressen.
 
Lite photoshoot hinner man ALLTID med.
 
Och vilken middag då. Vackert dukat, härligt bordssällskap och jättegod mat.
 
Sara hade satt oss på listan på Yhe Concept och där dansade jag till klackarna sprutade glöd innan vi återvände till hotellet för att smyga in och lägga mig i rummet.
 
På söndagen vaknade jag oförskämt pigg och fräsch och vi joinade alla andra nere vid frukosten. Mysigt att få äta ihop en sista gång innan vi alla skulle skiljas åt. Ett dygn att se tillbaka på med glädje för det hade allt som behövdes. Roligt och lärorikt och jag är så glad att jag var med.
 
All elogé till tjejerna som fixat det så bra!
 
Vi gick hem med smockfulla goddiebags, men innehållet kommer jag visa i ett separat inlägg.
 
 Puss

Kommentarer
Postat av: Jessica

Det var verkligen ett fantastiskt event :)

Svar: Det var det verkligen!! 😍
Emelie

2018-06-26 @ 08:50:01
URL: http://jessiccakarlsson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: