FaceBook
Instagram
Mail

Ebeltoft

23:57:00
Inlägget är i samband med pressresa tillsammans med VisitDenmark 🇩🇰
 
Efter 25 minuters bussfärd genom ett vackert landskap var vi framme i Ebeltoft. Där började vi med att besöka Glasmuseet.
Det vackra vädret höll i sig 💙
 
Barnen fick lov att smycka sitt eget glas för att sedan låta det sandblästras. Filip tyckte det var hur roligt som helst och gick all-in på stjärnor. Vi valde dessutom ett högre glas som kan användas som vas.
 
Det är så kul att bara vara bredvid när barn skapar!
 
När alla barmen gjort färdigt sina glas gick vi vidare ut för att se oss omkring i Ebeltoft. Det är så vackert och idylliskt. Gamla byggnader, hus och gränder som har långa historier i bagaget.
 
Glass-stopp för barnen (och dom vuxna som ville) i värmen på Paradis Is 🍨
 
Kvällen middag åt vi på Mellem Jyder och det var så gott. Vällagat och vackert upplagt. Även här var det inga problem att fixa lchf-anpassat.
 
Förrätt - Carpaccio
Huvudrätt - Lamm 
I glaset - Rosévin
Filip åt frikadeller.
 
Efter den goda middagen hämtade transferbyssen upp oss och vi åkte till hotellet. Vi checkade in och bytte om fort som bara den för att sedan skynda oss till poolerna. Det var nog skönt för oss alla att bara gotta oss efter en dag full av intryck ich roligheter.
 
Nu ligger vi nedbäddade sedan länge och Filip somnade snabbt efter att vi facetimat med Zoran och tjejerna. Nu lyser månen starkt och jag ska sova!
Ni följer väl med imorn också?
 
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: